€60 po noći
€60 po noći
Nakli, Rethymnon, Greece

Nakli

Réthymnon (Ρέθυμνον), Greece - Moschoviti 24-26
4.4   

Pročitajte 1 recenziju

 • Iznimna čistoća
 • Izvanredna usluga
 • Nepostojeće sobe
Napišite svoje mišljenje

Najnoviji pregled

Nakli ... I had a great stay at Nakli. The room was very clean and very nice. The location was pretty good- it was in a nice little area and about 10 min or so from the nice parts of the beach. The people at Nakli were also very good about getting back to us through ...

Opis - Motel

Tradicionalni motel Nakli nalazi se u centru starog grada Rethymnon, u slikovitoj pješačke ulice, u maloj udaljenosti od plaže i od najpopularnijih turističkih znamenitosti grada

. Nedavno zgrada je obnovljena s obzirom na svoju povijesnu vrijednost i koristeći iste tradicionalnih materijala (kamen i drvo) i tehnike koje su korištene za svoje početne izgradnju. Zgrada je pretvorena u tradicionalnim motel koji ima tri nezavisna luksuznim apartmanima sa opremom i namještajem koji slijede ukupni estetike zgrade. Na drugom katu, na terasi je zadržao kako bi se osigurati izvrstan pogled na grad mletački kaštel Fortezza.

 • Nakli, Rethymnon, Greece, Greece hoteli i hosteli
 • Nakli, Rethymnon, Greece, AŽURIRANA 2019 Pristupačne hostele u Rethymnon
Svemir
 • Vrsta nekretnine: Motel
 • Motel sobe / jedinice: 3
 • Godina izgradnje: 1905
 • Renovirana: 2007
 • Javna klasifikacija: 5
Motel smještaj

Najniža dostupna cijena: €60

Stan

Motel sadržaji

Djeca dopuštene Lift / lift nije dostupno Kućni ljubimci Sobe za pušače

Sadržaji u sobama

Svaki apartman je opremljen s punom karticom-telefon, klimatizacija, radio, električni štednjak (s pećnicom), ventilator, toster, aparat za lonac i isparivač

Sva tri apartmana imaju pristup zajedničkom veranda s jasnim pogledom na mletačke utvrde grada.

A / C klima kontrole balkoni Aparat za kavu / čaj Fen pristup internetu kuhinje Privatna kupaonica Pušenje sobe Telefon Televizija nije dostupan


Susjedstvo

Ulica Diogeni Moschoviti je pedestrianised jedan, u ograničenom prometu područje u kojem su automobili zabranjeno ući u ljetnom razdoblju.
To znači da je zgrada je izuzet od buke automobila u razdoblju povećane turizam. U maloj udaljenosti (300 m) plaža Rethymnon počinje. To je organizirana pješčana plaža više od 20 km koja se proteže od grada Rethymnon na zapadu područja Perivolia, platanes, Adelianos Kampos, Scaleta. Mjesto motel je povlašteni jer je smještena u maloj udaljenosti od povijesne spomenike, turističke znamenitosti, muzeja i drugih mjesta gdje se kulturna događanja odvijaju.

Točke interesa
 • Knossos (Minojska) palača (60 KLM)
 • Festos (Minojska) palača (70 KLM)
 • Venezian tvrđava (500 m)

Politika
Detalji o cijeni

€60 po noći

Kreditne kartice prihvaćene na lokaciji: VisaMasterCard

Dostupni popusti

20% za 3 ili više noći

Pravila rezervacije i otkazivanja

Osim ako nije navedeno drugačije, rezervacije za uplatu nisu refundirane.

Jednog dana otkaza politike. Ako ne obavijesti najmanje jedan kompletan dan (24 sata) prije dolaska morate platiti prvu noć stopu.

Mjesto - Motel

Moschoviti 24-26
Réthymnon (Ρέθυμνον)
Nomós Rethýmnis
Crete
Greece  74100

Širina: 35.37006, Dužina: 24.47481

Kako doći tamo

Rethymnon može biti postignut bilo avionom preko zračne luke Chania i Heraklion s mnogo svakodnevnih letova ili trajektom direktno od Port of Piraeus u luku Rethymno s mnogim svakodnevne usluge. Udaljenost od zračne luke Chania i Heraclion je 50 i 75 KLM ravnopravno. Let iz Atene traje 35 minuta. Putovanje traje trajektom iz luke Piraeus u luku Rethymno je 10 sata. Od prošle godine veza između Heraklion Piraeus Port i mogao biti realiziran putem HIGHSPEED trajekti u 5 do 6 sati putovanja.

Za prijevoz unutar i izvan Prefecture of Rethymnon, autobusi bi se mogla koristiti na svakodnevnoj osnovi iz KTEL. Taxis ili unajmio automobile i motocikle također bi se mogla koristiti.

Najbliža zračna luka: Chania (50 KLM)